Go to the top

Referenties

Michal is a great person to work with, professionally ánd personally. She is one of those people who understands what needs to be done instantly ánd has the ability to act on it accordingly, which makes here really valuable and great to work with. Michal is T-shaped, a great team player and very hands-on. You know when you ask Michal, the job will be done (and probably more :). The combination of her broad experience and skills in a.o. marketing, communication, Scrum and online, combined with her personality make her really valuable in any workspace. I would definitely recommend her.

Michal is vooropgesteld een prettig persoon om mee te werken, die gemakkelijk en snel instroomt in een organisatie, hands on. Qua professie breed inzetbaar, zowel operationeel (handen uit de mouwen), als tactisch, strategisch. Haar kennis en expertise komt met name tot uiting in management, (online) content en marketing opdrachten. Daarnaast is ze zeer ervaren in agile en scrummen, als scrummaster en agile coach in staat om teams en/of opdrachtgever daarin te sturen en processen strakker in te richten. Resultaten zijn kwalitatief goed en worden conform afspraak geleverd, daar kun je dus op bouwen. Ook naar extern een ambassadeur voor je organisatie.

Egbert Hietberg

Commercial Director

Michal is voor mij precies wat je van een (externe) professional mag verwachten. Snel inzetbaar en direct van waarde. Maakt zich de organisatie snel eigen en blijft kritisch op de tunnelvisie die een organisatie kan hebben. Komt ook goed tot haar recht bij het schrijven en redigeren van (online) content. Schikt zich gemakkelijk aan diverse soorten teams en collega’s. Zo goed dat je soms vergeet dat ze een externe collega is. Dit komt ook tot uiting in de bevlogenheid voor de organisatie.

Michal heeft veel kwaliteiten. Bij Michal weet je dat ze zaken oppakt en regelt, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Michal is klantgericht, weet zich te verdiepen in de doelgroep en speelt daarop in. Michal is krachtig en creatief.  Ze vraagt goed door bij de opdrachtgever. Ze zet de essentie op papier, maakt het visueel. Michal zit vol ideeën, heeft veel energie en kan snel schakelen. Ze is erg goed met online content en is sterk in tekst. Ze weet de kern van de boodschap over te brengen. Ze houdt ervan als er beslissingen genomen worden, ze pakt door. Ze houdt mensen een spiegel voor, weet daarin te confronteren, maar schikt ook als het moet. Michal maakt zaken snel eigen, ziet wat nodig is en ze is enorm betrokken.

Petra van der Weijde

HR Manager