Go to the top

Ervaring

Werkervaring Interim

50five

Marketing Manager & Agile Coach

2018 - 2019

50five is een internationale startup met een explosieve groei. 50five heeft 5 webwinkels in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk met smart home producten en services. Propositie: 50five is de #1 smart home specialist. Mijn rol als Marketing Manager is om ervoor te zorgen dat we die rol als smart home expert ook kunnen claimen in alle landen. Hiervoor heb ik een marketingstrategie uitgedacht met als doel: hogere conversie en het creëren van brand awareness met specifieke KPI’s. Hiervoor is een team nodig met (online) kennis, positieve energie en de juiste mindset. Dit heb ik gedaan door met het team agile te gaan werken en het scrumproces op te zetten voor het marketing team. En met succes! Met het creëren van kwantitatieve maar vooral kwalitatieve SEO, SEA, Social Media en PR content en campagnes, zijn we erin geslaagd om met elkaar ver boven onze doelen uit te komen.

Coöperatie Dela

Sr. Marketing- en Communicatie Adviseur

2016 - 2018

Bij DELA houd ik me volledig via scrummethode bezig met diverse projecten die allemaal te maken hebben met retentie (het behouden van de klant) d.m.v. 3 businessdoelen: klanttevredenheid, klant kiest eigen kanaal en de klant weet waar hij of zij voor is verzekerd. Als team verzinnen we de campagnes. Binnen deze campagnes houd ik me voornamelijk bezig met de propositie naar onze klant en welk kanaal hier het beste voor ingezet moet worden. Buiten klantvriendelijkheid is het van belang dat bij elke propositie alle teksten in B1 worden geschreven en de online content op de juiste manier wordt afgestemd op gebruiksvriendelijkheid (UX) en SEO.

Rabobank

Sr. Marketing- en Communicatie Adviseur

2015 - 2016
De focus ligt grotendeels op het bedenken van strategieën en de creatieve vertaalslag naar de praktijk op gebied van interne- (verandercultuur) en externe communicatie. Ik adviseer en begeleid directie en management bij het realiseren van de missie en visie van de bank. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de bewaking en realisatie van MarCom doelstellingen versus het budget.
SynVest Beleggingsfondsen

(Online) Marketing & Communicatie Manager

2011 - 2012
SynVest Beleggingsfondsen is een ervaren en transparante aanbieder van beleggingsfondsen op het gebied van vastgoed. Mijn opdracht was om de gehele marketing en communicatie op te pakken en het bedrijf te professionaliseren en breed in de Nederlandse markt te zetten en met de juiste tone of voice de doelgroep te bereiken.
Charter Real Estate

(Online) Marketing & Communicatie Manager

2009 - 2010
Charter Real Estate is initiatiefnemer en manager van investeringsfondsen die beleggen in de ontwikkeling van residentieel vastgoed in Nederland en Zweden. Mijn opdracht was om de gehele marketing van A tot Z op te pakken en zodanig opnieuw in de markt te zetten. Van analyse, strategie, plannen, organiseren, vormgeven tot uitvoeren.
TV Limburg

Programmamaker | Journalist | Presentatrice

2004 - 2006
Bij deze regionale zender ben ik bezig geweest met het schrijven van verscheidene programma’s en kreeg ik elke dag te maken met deadlines voor het journaal. Videojournalist houdt in dat je verantwoordelijk bent voor redactie, verslaggeving, filmen en editing voor nieuwsonderwerpen en reportages. Daarnaast heb ik ook het journaal, nieuwsdesk en reportages gepresenteerd.
Man Bijt Hond

Redactie | Regie

2002 - 2003
Man Bijt Hond is een tegendraads actueel programma van de NCRV. Ik ben bij dit programma afgestudeerd voor mijn opleiding Communicatie met Major Concept & Creatie. Binnen Man Bijt Hond was ik werkzaam op de redactie en ik heb een nieuw concept bedacht: Het Man Bijt Hond Journaal. Ik mocht dit concept in z’n geheel uitrollen binnen man Bijt Hond.

Websites

Treasury.NL

Site owner

2006 - Heden
Treasury.NL is sinds 2006 actief en is dé community die zich richt op vakspecialisten die beroepsmatig of uit persoonlijke interesse op de hoogte willen blijven of willen informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de treasury sector. Deze site heb ik van A tot Z opgezet. Van vormgeving, redactie, PR, acquisitie etc. Inmiddels zijn in 2013 aandeelhouders bij de website betrokken.
Eenzorgeloospensioen.nl

Site owner

2012 - Heden
In 2012 ben ik gestart met het creëren en opzetten van een informatieportal voor het aanvullend pensioen. Eenzorgeloospensioen.nl is een informatieve website waar alle pensioenproducten op één plek zijn samengebracht. Ik heb dit idee in z’n geheel zelf bedacht, ontworpen, gebouwd en online en offline tot in de puntjes uitgerold.

Interimer | ZZP-er | Freelancer

M-ultiple

(Online) Marketing | Communicatie | Vormgeving | Scrum Master & Agile Coaching

2004 - Heden

M-ultiple is actief en gespecialiseerd op het gebied van online en offline marketing, communicatie, scrummen en vormgeving. Het bedrijf richt zich voornamelijk op bedrijven die zich willen (her)positioneren, profileren en professionaliseren. Als professional is het van belang dat je je in elk vraagstuk kunt inleven om draagvlak te creëren, uit welke branche de vraag ook komt.